Meniu

Băuturi tradiționale

Palincă

Afinată

Zmeurată

 

Gustări

Bulgări de brânză de burduf în scoarță de brad

Telemea de oaie

Telemenea de vacă

Caș afumat de RUCĂR

Cârnați afumați

Slănină afumată

Păstrăv afumat

 

Specialități tradiționale

Bulz ciobanesc ca la PODU DÂMBOVIȚEI

Pastramă de oaie

Pastramă de vită

Sloi muscelean (carne la garniţă)

Cârnați de casă ciobănești

Miel la proțap haiducesc

Pui la proțap

Păstrăv fript cu mujdei dobrogean

Fasole cu ciolan afumat la ceaun

Sărmăluțe țărănești în foi de varză

 

Garnituri

Cartofi țărănești

Cartofi natur

Cartofi prăjiți

Varză călită

 

Ciorbe

Ciorbă țărănească

Ciorbă de văcuță

Ciorbă de pui

Ciorbă de legume

 

Salate

Salată de vară asortată

Salată de murături

Ciuperci murate

Desert

Placintă cu mere/brânză

Clătite cu dulceață de soc/rubarbă/ciocolată