Regulament

Padina Craiului
Padina Craiului
Pentru noi sănătatea, siguranța și confortul turistului sunt valori foarte importante. Regulile următoare sunt create în beneficiul exclusiv al clienților noștri și ne permit să oferim servicii de calitate. Pentru aceste motive, în cazul nerespectării acestor reguli ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în incinta pensiunii!
 Reguli de ordine interioară

 1. Cazarea în pensiune se face la recepţie începând cu ora 14.00 pe baza actului de identitate, iar eliberarea camerei se face până cel târziu la ora 12.00. În situaţia în care prezentarea la pensiune se va realiza după orele 23.00 vă rugăm să anunţaţi în prealabil personalul nostru de serviciu.
 2. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie în momentul sosirii în pensiune, cu excepţia plăţilor efectuate prin transfer bancar cu ocazia rezervărilor online.
 3. Plata celorlalte servicii oferite contra-cost de către pensiunea noastră se efectuează în momentul prestării acestora.
 4. Accesul la grătarul exterior se face numai în cadru organizat şi prin intermediul personalului pensiunii.
 5. Perioadele cuprinse între orele 23.00-08.00 şi 14.00–16.00 sunt considerate perioade de odihnă; deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, vă rugăm să păstraţi liniştea.
 6. Este interzis cu desăvârşire fumatul în camere şi în spaţiile comune din incinta pensiunii. Este permis fumatul numai pe terasa exterioară şi în cramă, cu respectarea normelor de protecţie împotriva incendiilor.
 7. Se interzice consumul de alimente şi băuturi în camere.
 8. Este interzis accesul cu animale de companie în incinta pensiunii.
Reguli speciale privind accesul la jacuzzi

 1. Este interzis accesul persoanelor aflate sub  influenţa  alcoolului sau a drogurilor.
 2. Este interzis accesul în jacuzzi a persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – pensiunea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezintă afecţiuni ale pielii, în jacuzzi.
 3. Intrarea în jacuzzi se face numai  în costum de baie; nu este permisă intrarea în apă în ţinută de stradă. Persoanele care nu respectă aceasta regulă vor fi evacuate din piscină.
 4. Nu sunt permise alergările şi jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate  pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.
 5. Se interzice cu desăvârşire să se urineze în apa!!!  Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru şi acesteia şi se va imputa schimbarea apei piscinei, precum şi despăgubirea celorlalţi turişti prezenţi la jacuzzi.
 6. Copiii sub  7 ani au acces în jacuzzi  numai însoţiţi şi supravegheaţi de părinti! Este strict interzis accesul minorilor în jacuzzi neînsoţiţi sau nesupravegheaţi.